Svendborg - Sydfyn
20 19 60 97
flemming@danskreklamevideo.dk

Showreel

Video produktion til fornuftige priser

Det er ikke en helt almindelig købmand, hos “købmanden i Lundeborg” er økologi og bæredygtighed i højsæde. Her lidt om deres lokale varer og værdier, giv dem et besøg der er åbent hele året.

Hos Fri BikeShop i Svendborg kan du få hentet og bragt din cykel i forbindelse med reparationer, det gælder alle cykler. Hvis du køber en ny cykel hos Fri Bikeshop i Svendborg, bringer de den ud. Film produceret af Dansk Reklame Video 2018.

Gamere hos Thurø eSport kan nu supplere deres færdigheder indenfor computerspil med fysisk træning så de dermed styrker evnen til at holde hovedet koldt i pressede situationer. Selvkontrol er vigtigt i computerspil, og god form er en afgørende forudsætning. Kan man holde hovedet koldt i det altafgørende øjeblik man trykker på aftrækkeren, selvom pulsen er høj og adrenalinen pumper i blodet, så forbedres resultaterne væsentligt.

Danmarks største og hyggeligste LAN party med 4.500 gamer. Kilometervis af LAN kabel, case modding, RGB keyboard og LED blæser og high-end vandkøling. 15+ hygge og semi pro konkurrencer

MTB Bissen er et af Danmarks største mountainbike cykelløb som køres Svendborgs og omegn, der køres på havnen, gennem gamle værfts bygninger, rundt på flydedok, gennem gader, op og ned af bakker, gennem butikker og forretninger og på de officielle MTB spor udenfor byen. Film produceret af Dansk Reklame Video ApS 2018.

I anledning af verdens største singlehand-sejlads og “Silverrudder Saturday” havde Svendborg Event inviteret Fyns Jet-Sports Klub til at sejle flere freestyle jetski shows i Svendborg havn. Vi får her et interview med formanden som fortæller om sporten, maskinerne og klubben. Det her er også singlehand-sejlads på et højt plan. Produceret af Dansk Reklame Video ApS 2018.