Svendborg - Sydfyn
20 19 60 97
flemming@danskreklamevideo.dk

Som noget helt nyt i Danmark

Video produktion til fornuftige priser

Som noget helt nyt i Danmark

Videoproduktion som måneds abonnement.

Som nogle af de første i Danmark er Dansk Reklamevideo begyndt at tilbyde kunderne videoproduktion på måneds abonnement. Dansk Reklamevideo ApS som er beliggende på Sydfyn lidt udenfor Svendborg laver video produktioner til sociale medier såsom Facebook, Instagram og Youtube m.m. På de medier er vigtigheden at kunne præsentere selve virksomheden, vise et produkt, dele et nyt tiltag eller muligheden for at tiltrække de rigtige medarbejder med en video produktion som kvalitetsmæssig ligger i en klasse over en “mobil telefon” optagelse. Det er jo trods alt firmaet navn, brand eller renommé som man lægger til offentlig beskuelse og bedømmelse på Internettet.

Fast dag hver måned.

Du skal ikke tænke på om der er brug for en video, vi kommer fast hver måned og dermed driver dig til at tænke og forberede et ide oplæg en gang om måneden.

En video på de sociale medier lever som reglen i en 2-3 uger alt efter hvor meget energi man lægger i den. Til sammenligning så lever en annonce i den lokale uge avis et sted mellem 2 og 3 dage.

Storytelling.

Som virksomhedsejer er du ofte mere interesseret i at fortælle den troværdige, den ægte, den anderledes eller spændende historie fra din virksomhed. Vi lægger vægt på Storytelling fremfor for glamourøse reklamefilm.

Kontakt os så kan vi sammen finde en løsning på jeres SoMe behov.

Kontakt os her eller på e-mail flemming@danskreklamevideo.dk eller på telefon +45 51 56 34 87

Dansk Reklamevideo

Flemming Jørgensen